En affärskritisk roll som Sales Executive / Head of New Business – en utvecklande säljtjänst med fantastiska möjligheter till tillväxt på den globala marknaden.

Accure söker dig med tidigare framgångar från proaktiv och affärsmässig försäljning inom ITSW och/eller Fintech. För att trivas i rollen gillar du att bidra och leverera extraordinärt, för att påverka och uppleva en utvecklande och framgångsrik karriär med ansvar för Accures säljavdelning. Ditt engagemang och förmåga att leda hela säljprocessen från affärsmöjlighet till kontrakt, samt förmåga att samarbeta värdesätts starkt. Vill du med ett dedikerat affärsdriv och strukturerat självledarskap, leda Accures positiva tillväxtresa inom EMEA? 

OM TJÄNSTEN

Som Sales Executive och ansvarig för Accures säljavdelning, leder du självständigt nyförsäljningen av Accures framtidssäkrade Cloudlösning. Dina kunder finns inom hela EMEA och din vardag innebär att du dagligen kommunicerar på engelska, både digitalt i skrift, samt f2f i samband med videomöten / internationella konferenser. Utöver egen försäljning för att framgångsrikt kunna vinna och utveckla Accures nya och befintliga kunder, ansvar du för att för att skapa en tydlig struktur och inspirerande säljkultur.

Du utgår från Accures fantastiska lokaler mitt i centrala Göteborg och arbetar nära och tillsammans med Accures ledning, samt med övriga avdelningar; support och utveckling. Accures kultur kan beskrivas som öppen, hjärtlig, samarbetsvillig, generös och utvecklingsdriven.

Det finns en tydlig och stark efterfrågan på Accures lösning i samband med att affärssystem går mot Cloud i en snabb takt. Tjänsten är ny på bolaget och det finns goda möjligheter att påverka rollen och ditt säljresultat. Du kommer vara efterlängtad när det gäller att ta hand om alla affärsmöjligheter!

ARBETSUPPGIFTER I KORTHET:

 • Egen proaktiv försäljning, med målet att uppnå framgångsrik tillväxt inom Output Management.
 • Skapa goda förutsättningar genom att engagerat planera, driva, leda och följa upp säljaktiviteter.
 • Förkovra dig inom relevant framtidsteknik och bidra med kompetensförstärkning till teamet.
 • Genomförande av kundaktiviteter, samt nätverka med marknaden för att bygga varumärket.
 • Strukturerat och målfokuserat sätta upp strategier, rutiner och säljprocesser.
 • Mäta och följa upp egen och säljavdelningens prestation.

ACCURE ERBJUDER DIG

 • En öppen, inkluderande och generös arbetsmiljö, där du blir sedd
 • Möjlighet att utvecklas i din säljroll och strategisk påverka hur Accure ska nå potentiell framgång.
 • En ansvarsfull, utmanande och varierande tjänst som Sales Executive.
 • Förutsättningar för att bygga vidare på Accures framtidssäkrade Cloudlösning.
 • En trygg arbetsplats, med stark och uthållig ägare och sunda värderingar – ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder.
 • Möjlighet att arbeta för ett starkt varumärke med innovativa enkla lösningar, välplanerade enheter och ett kundanpassat sortiment med hög tillgänglighet.
 • Engagerade och tekniskt kunniga kollegor som agerar efter en tydlig företagskultur med ledord som – Personligt, Tryggt och Enkelt.
 • Möjlighet till remotearbete, samtidigt som det är viktigt att jobba nära övriga team i centrala Göteborg.

OM DIG – ERFARENHETER & KOMPETENSER

Vi söker dig med affärshöjd och tidigare erfarenhet från värdebaserad tjänsteförsäljning. Du är kommunikativ och har fallenhet för att på ett enkelt sätt förklara nyttan med innovativa och komplexa lösningar. Vidare ser vi att du har tidigare försäljningsvana av Affärssystem eller liknande inom ITSW och det är starkt meriterande om du har kunskap och erfarenhet från Cloudlösningar. Självklart blir jobbet extra roligt om du har ett genuint intresse för digitala framtidslösningar!

För att bli framgångsrik i rollen, behöver du vara nyfiken och ha lätt för att förstå dina kunders utmaningar, behov och köplogik. Din säljstil beskrivs ofta som engagerat, strukturerat, uthålligt och ansvarstagande – från första kundkontakt till signerat affärskontrakt.

Du motiveras i en säljroll med varierande arbetsuppgifter och som innefattar alltifrån ett strukturerat säljarbete varje dag, till längre säljcykler med mer komplexa affärsdialoger som kräver skärpa, flexibilitet och ett lösningsorienterat förhållningsätt.

Som person är du positiv, samarbetsvillig, prestigelös och har enkelt för att kommunicera på flera olika nivåer. Vi tror att du är en person som drivs av att utvecklas tillsammans med ditt team och på så sätt nå uppsatta mål. Du är en dedikerad, engagerad, inspirerande och empatisk säljare med tydliga ledaregenskaper. Vidare ser vi att du har:

 • Erfarenhet från komplex B2B försäljning och gärna från IT-/Affärssystem eller Fintech.
 • Intresse för nya lösningar inom ITSW och starkt meriterande med kunskap inom Cloudlösningar.
 • Enkelt för att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.
 • Kunderna är ofta multinationella och finns inom hela EMEA. Därför värdesätter Accure erfarenhet av internationell försäljning.

ANSÖKAN

I rekryteringen samarbetar Accure AB med SalesOnlys rekryteringskonsulter Johan Fredlund och Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan på tel: 0735-21 65 82 alt mail eller Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 alt mail. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs av under vecka 6–9. Vi ser fram emot din ansökan med CV och uppskattar om du tar dig tid att svara på ansökningsfrågorna. Varmt välkommen!

OM ACCURE

Accures mål är att vara den ledande aktören av Output Management för Infor M3, ett av världens ledande ERP-system. Accure är en Preferred Delivery Partner till Infor med två decenniers erfarenhet. Stabilitet kombinerat med goda tillväxtmöjligheter med andra ord. Nu är Accure redo att växla upp för att ta ytterligare marknadsandelar med sin paketering ABC, Accure Business Cloud. Man är väl positionerade för att dra nytta av ERP-branschens snabba övergång till cloud.

Genom att använda lösningen kan kunderna minska sin Total-Cost-of-Ownership för dokumenthantering med upp till 90%.Vår kraftfulla plattform ger dig fullständig kontroll över alla dina dokument och formulär, så att du alltid kan vara säker på att du har det du behöver när du behöver det. Med Accure Cloud kan du även spara tid och pengar genom att automatisera dina dokumentflöden och minska manuell hantering. Vårt fokus ligger på att ge våra kunder enkelhet, flexibilitet och effektivitet. Vi erbjuder våra tjänster till alla befintliga kundinstallationer av Infor M3 globalt.

Läs mer och ansök här: https://www.salesonly.se/lediga-jobb/3982-sales-executive-till-accure