Vill du vara en del av en familjär arbetskultur samt arbeta med globala och spännande kunder? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! 

Accure är ett ScaleUp bolag med en framtidssäkrad cloudlösning för dokumenthantering integrerad mot affärskritiska system. Den är byggd i microsoft Azure och är en cloud native 24/7 lösning.

Din Vardag
I rollen som IT projektledare kommer du att driva globala implementationsprojekt samt leda anpassningar av kundunika lösningar. Du kommer att ha huvudansvar mot kund och den interna organisationen samt vara med i kundmöten, projektmöten och styrgruppsmöten. Därutöver ansvarar du för att hantera resurser och driver och säkerställer kvaliteten i dina projekt.

Du utgår från Accures fantastiska lokaler mitt i centrala Göteborg och arbetar nära och tillsammans med övriga avdelningar; Accure Development, Service & Support och Cloud Operations vid projektleveranser. Accures kultur kan beskrivas som öppen, hjärtlig, samarbetsvillig, generös och utvecklingsdriven. De erbjuder en god grundlön samt ett av marknadens bästa bonussystem. Dessutom erbjuder de ett generöst friskvårdsbidrag samt andra fördelaktiga förmåner.

Vem är du?
Accure söker dig som har relevant utbildningsbakgrund. Vidare har du flera års erfarenhet av arbete som IT projektledare, gärna ifrån implementations och/eller utvecklingsprojekt primärt mot ERP system. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i en global verksamhet. Slutligen har du även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med cloudlösningar och agila arbetssätt. 

För att du ska trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort driv och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Som person är du ansvarstagande och ser till att du håller effektivitet och kvalitet i ditt arbete. Du sätter kundens bästa i första hand och har god förmåga att skapa och vårda relationer.

Vi samarbetar med Wise IT för rekryteringen av denna tjänst.

Kontaktperson: Adam Troedsson

[email protected]

Läs mer om tjänsten och ansök här: https://www.wiseit.se/lediga-tjanster/2398891-it-projektledare-till-accure-ab-i-goteborg