Accure söker en driven säljare som älskar att sälja.

Vi erbjuder marknadens bästa dokumenthanteringslösning för affärssystem till kunder och planerar att expandera kraftigt och därför letar vi efter just dig.

Är du driven, ordningsam, ambitiös och älskar att utveckla säljprocesser och metoder så är Accure helt rätt företag för dig.

Vi söker dig som är:

• driven

• ansvarstagande

• strukturerad

• tålmodig

• flexibel

• social och kommunikativ

• resultatfokuserad

• engagerad

• positiv och glad person

I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med utvalda och strategiska kunder. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av säljaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Som kundansvarig säljare har du hög kundnärvaro och arbetar aktivt med att utveckla befintliga kundrelationer och bidra till ökad merförsäljning.

Meriterande

Det är meriterande att du har erfarenhet av försäljning av IT-tjänster och affärssystem.

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Accure arbetar med att effektivisera kunders dokumenthanteringsprocesser. Vi har idag egna utvecklade Output Management produkter för alla ERP-system på marknaden och arbetar med allt ifrån färdiga system, skräddarsydda lösningar till molnbaserade tjänster. Vårt utvecklingsteam är idag lokaliserade i Göteborg och på Sri Lanka. Accure är i en expansiv fas och behöver förstärka kompetens och resurser inom olika områden. Rollen som kundansvarig säljare är därför strategisk viktig för oss.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och att skapa en trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet!

Huvudkontoret ligger centralt i trevliga, fräscha och rymliga lokaler på Kungstorget 2 i Göteborg (vid Saluhallen). Vi har utöver det lokalkontor i flera andra städer.

KOMMUN: GÖTEBORG

YRKE: SÄLJARE

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön

ANTAL PLATSER: 2

Sök jobbet senast 1 april 2023

Skicka din ansökan via mejl till: [email protected]