Accure söker konsulter som älskar dokumenthantering.

Accure expanderar och söker efter nya talanger inom dokumenthantering och systemintegration. Vi behöver rekrytera ett flertal konsulter i Sverige de kommande åren.
Som konsult hos oss kommer du att arbeta med våra egna och våra partners produkter och tjänster inom Output och Content Management. Vi tillgodoser våra kunders behov i form av solution design, implementation, integration och effektiviseringar. Du kommer att arbeta med allt från kund- och teknisk support av våra egna/kunders lösningar till projektledning och implementering av densamma.

Vi söker dig som är
  • analytisk
  • driven
  • ansvarstagande
  • strukturerad
  • tålmodig
  • flexibel
  • social och kommunikativ
  • resultatfokuserad
  • engagerad

Du kommer att ha mycket kundkontakt, hålla presentationer och utbildningar vilket gör att det är viktigt att du känner dig bekväm i sådana situationer. För att trivas hos oss behöver du som person vara nyfiken och villig att lära samt ha en orädd inställning till utmaningar i arbetet. Du behöver också vara komfortabel med att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt.

Meriterande

Vi ser gärna att du har jobbat med Output Management lösningar tidigare, OpenText Streamserve, StoryTeller och Exstream är ett stort plus. Erfarenhet av Microsoft Azure och kompetens inom Infors ERP system, primärt Movex/M3.

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Accure arbetar med att effektivisera våra kunders dokumenthanteringsprocesser och att hjälpa våra kunder att reducera kostnader för att sända och ta emot affärsinformation. Vi har idag egna utvecklade Output Management produkter för alla ERP-system på marknaden och arbetar med allt ifrån färdiga system, skräddarsydda lösningar till molnbaserade tjänster. Vårt utvecklingsteam är idag lokaliserade i Göteborg och på Sri Lanka.
Vi är direktservice partner till Infor på Movex/M3 Output Management i EMEA.
Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och att skapa en trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet!

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag

ARBETSLIVSERFARENHET

Systemutvecklare/Programmerare: 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande).

ORT: VÄXJÖ

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

YRKE: KONSULT

LÖN: Fast och rörlig lön

ANTAL PLATSER: 3

Sök jobbet senast 1 april2023

Skicka din ansökan via mejl till: ian.linekrans@accure.se