Accure söker konsulter som älskar dokumenthantering.

Accure arbetar med att effektivisera våra kunders dokumenthanteringsprocesser och att hjälpa våra kunder att effektivisera och reducera kostnader för att sända och ta emot affärsinformation. Vi har idag egna utvecklade Output Management produkter för alla ERP-system på marknaden och arbetar med allt ifrån färdiga system, skräddarsydda lösningar till molnbaserade tjänster. Våra team är idag lokaliserade på ett antal orter i Sverige och i Colombo på Sri Lanka.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och att skapa en trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet!

Huvudkontoret ligger centralt i trevliga, fräscha och rymliga lokaler på Kungstorget 2 i Göteborg (vid Saluhallen). Vi har utöver det lokalkontor i Malmö, Stenungsund och Växjö.

Vi söker dig som är
  • analytisk
  • driven
  • ansvarstagande
  • strukturerad
  • tålmodig
  • flexibel
  • social och kommunikativ
  • resultatfokuserad
  • engagerad

Du kommer att ha mycket kundkontakt, hålla presentationer och utbildningar vilket gör att det är viktigt att du känner dig bekväm i sådana situationer. För att trivas hos oss behöver du som person vara nyfiken och villig att lära samt ha en orädd inställning till utmaningar i arbetet. Du behöver också vara komfortabel med att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt.

Meriterande

Vi ser gärna att du har jobbat med Output Management lösningar tidigare. Vi är partner med Infor, OpenText och Microsoft och erfarenhet av Movex/M3, IDM, MRM, StreamServe, StoryTeller, Azure, Graph API, Sharepoint, SQL och webbdesign är ett stort plus.

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag

ARBETSLIVSERFARENHET

Systemutvecklare/Programmerare: 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande).

ORT: GÖTEBORG

YRKE: KONSULT

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön

ANTAL PLATSER: 2

Sök jobbet senast 1 april 2023

Skicka din ansökan via mejl till: [email protected]