Accure söker en driven säljare som älskar att sälja.

Vi erbjuder marknadens bästa dokumenthanteringslösning för affärssystem till kunder och behöver hjälp att hinna besöka alla intresserade kunder.
Är du driven, ordningsam, ambitiös och älskar att utveckla säljprocesser och att har erfarenhet av försäljning av IT och affärssystem så är Accure helt rätt för dig.

Vi söker dig som är
  • analytisk
  • driven
  • ansvarstagande
  • strukturerad
  • tålmodig
  • flexibel
  • social och kommunikativ
  • resultatfokuserad
  • engagerad

I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med ett antal utvalda kunder. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av säljaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Som kundansvarig säljare har du hög kundnärvaro och arbetar aktivt med att utveckla befintliga kundrelationer och bidra till ökad merförsäljning.

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Accure arbetar med att effektivisera våra kunders dokumenthanteringsprocesser och att hjälpa våra kunder att reducera kostnader för att sända och ta emot affärsinformation. Vi har idag egna utvecklade Output Management produkter för alla ERP-system på marknaden och arbetar med allt ifrån färdiga system, skräddarsydda lösningar till molnbaserade tjänster i Microsoft Azure. Vårt utvecklingsteam är idag lokaliserade i Göteborg och på Sri Lanka.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och att skapa en trivsam arbetsmiljö. För oss är det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet!

Huvudkontoret ligger centralt i trevliga, fräscha och rymliga lokaler på Kungstorget 2 i Göteborg (vid Saluhallen). Vi har utöver det lokalkontor i Stenungsund, Malmö och Växjö.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.

KOMMUN: GÖTEBORG

YRKE: SÄLJARE

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast och rörlig lön

ANTAL PLATSER: 1

Sök jobbet senast 1 mars 2022

Skicka din ansökan via mejl till: [email protected]