Accure intensifierar samarbetet med OpenText och skriver nytt partneravtal.

Accure har i över 20 år jobbat med dokumenthantering med OpenTexts produkter, speciellt med Output Management för Movex / M3, där vi sedan tidigare är Output Management partner med Infor för Europa, USA och Afrika.


Accure har fördjupat samarbetet med OpenText och kan nu som OpenText partner leverera experter för dokumenthantering inte bara inom StreamServe och StoryTeller, utan även för Opentext Exstream. Accure kan hjälpa till med allt från strategiarbete och visionsarbete med digitalisering till installation och utveckling av dokumenthanteringslösningar från OpenText.


Accure är sedan tidigare Technology-partner till OpenText för att kunna öka nyttan för våra kunder genom smarta tilläggsprodukter och tjänster med vårt Accure Business Cloud. Det kan vara allt från integrationer med affärssystem, eHandelslösningar, etiketthantering till färdiga distributionskanaler för e-tjänster som EDI, Efaktura, Printa och kuvertera, Email, SMS.