Lediga jobb 

Konsultchef

Accure söker en ny konsultchef inom IT med placering i Göteborg. Vi sitter på Kungstorget 2 mitt i Göteborg med utsikt över staden och dess fart och fläkt. På vägen till och från jobbet kan du känna historiens vingslag då du passerar Kungstorget eller Salutorget som det tidigare hette. En av våra äldsta handelsplatser i Göteborg, med över 150 år av torghandel bakom sig. Du kan också besöka Saluhallen och handla choklad hos Flickorna Kanold eller ta en soppa till lunch hos Alexandras soppkök.

I Göteborg hittar du förutom konsulter, Accure Development som utvecklar våra produkter och Accure Support som hanterar våra kunder efter de har driftsatt en av våra lösningar. Vi är idag cirka 20 medarbetare totalt, varav hälften är konsulter. Vi finns förutom i Göteborg även på våra mindre kontor i Stockholm, Malmö, Växjö, Stenungsund och Colombo Sri Lanka.

Vi erbjuder

Vi kan vi erbjuda dig ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med högt tempo och daglig kontakt med kunder, konsulter, säljare, utvecklare, partner och kollegor. Du ansvarar för försäljningen, beläggningen, utvecklingen och att skapa nya möjligheter för konsultaffären, runt våra egna och våra partners produkter. Jobbet kräver ett säljande förhållningssätt och förmågan av att skapa goda relationer med våra kunder och partner på marknaden.

Som konsultchef hos oss på Accure kommer du att ingå i vår ledningsgrupp där du kommer att kunna bolla dina idéer direkt med ägarna och få stöd och hjälp i ditt arbete.

Eftersom vi vill bli fler medarbetare och dessutom bygga upp ett ännu bredare erbjudande, så ligger stort fokus på att rekrytera nya medarbetare parallellt med att utveckla affärsmöjligheterna och skapa hållbara tjänster för framtiden.

Vem är du?

Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och du har erfarenhet av att sälja och leverera konsulttjänster inom IT. Du har med fördel redan kontakter inom IT branschen och har jobbat med ERP-system (Movex / M3, IFS, SAP är meriterande). Har du jobbat med automatisering & digitalisering och dokumenthanteringslösningar tidigare är du en självklar kandidat. Du har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder, är en god lyssnare och har ett högt personligt engagemang och driv. Du har en stark initiativförmåga och tycker om att arbeta med människan och tekniken och de spännande möjligheter detta skapar.

Du har mångårig ledarerfarenhet men vill utvecklas i din ledarroll. Du besitter egenskaper som gör att du kan skapa en utvecklande arbetssituation för våra konsulter och du har ambitionen att bygga upp en global konsultorganisation.

Försäljning och ledarskap är nyckelegenskaper och viljan att utveckla andra människor ett måste. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är meriterande. Körkort B krävs.

Placeringsort

Göteborg

Arbetsgivare  Accure AB Kungstorget 2 41117 Göteborg Tel: 031-60 62 90

E-post: info@accure.se

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Sista dag för ansökan 2017-11-30

För frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa VD Peter Sandersnäs, Tel: 031-60 62 70

 

Applikationskonsult / systemutvecklare

Accure expanderar och söker efter nya talanger inom dokumenthantering och systemintegration. Vi behöver rekrytera ett flertal konsulter i Sverige de kommande åren.

Accure arbetar med att effektivisera våra kunders dokumenthanteringsprocesser och att hjälpa våra kunder att reducera kostnader för att sända och ta emot affärsinformation. Vi har idag egna utvecklade Output Management produkter för alla ERP-system på marknaden och arbetar med allt ifrån färdiga system, skräddarsydda lösningar till molnbaserade tjänster. Vårt utvecklingsteam är idag lokaliserade i Göteborg och på Sri Lanka.

Vi är direktservice partner till Infor på Movex/M3 Output Management inom Europa och har kunder över hela världen, vilket medför att resor i tjänsten förekommer.

Beskrivning

Som konsult hos oss kommer du att arbeta med våra egna och våra partners produkter och tjänster inom Output och Content Management. Vi tillgodoser våra kunders behov i form av solution design, implementation, integration och effektiviseringar. Du kommer att arbeta med allt från kund- och teknisk support av våra egna/kunders lösningar till projektledning och implementering av densamma.

Vi söker dig som är:

  • analytisk
  • driven
  • ansvarstagande
  • strukturerad
  • tålmodig
  • flexibel
  • social och kommunikativ
  • resultatfokuserad
  • engagerad

Du kommer att ha mycket kundkontakt, hålla presentationer och utbildningar vilket gör att det är viktigt att du känner dig bekväm i sådana situationer. För att trivas hos oss behöver du som person vara nyfiken och villig att lära samt ha en orädd inställning till utmaningar i arbetet. Du behöver också vara komfortabel med att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och att skapa en trivsam arbetsmiljö. För oss att det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet!

Huvudkontoret ligger centralt i trevliga, fräscha och rymliga lokaler på Kungstorget 2 i Göteborg (vid Saluhallen). Vi har utöver det lokalkontor i Stockholm, Malmö och Växjö, så du kan själv påverka var du önskar bli placerad.

Meriterande Vi ser gärna att du har jobbat med Output Management lösningar tidigare, Streamserve är ett stort plus. Erfarenhet av Microsoft SQL, IIS, XML och kompetens inom Infors ERP system, primärt Movex/M3.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Arbetstid/Varaktighet  Tillsvidare/Heltid/Deltid

Placering Göteborg, Malmö eller Växjö

Lön  Fast lön  Kontaktpersoner  Peter Sandersnäs, VD, 031-60 62 70 info@accure.se

Arbetsgivare  Accure AB Kungstorget 2 41117 Göteborg Tel: 031-60 62 90

E-post: info@accure.se