Lediga jobb 

Applikationskonsult / systemutvecklare

Accure expanderar och söker efter nya talanger inom dokumenthantering och systemintegration. Vi behöver rekrytera ett flertal konsulter i Sverige de kommande åren.

Accure arbetar med att effektivisera våra kunders dokumenthanteringsprocesser och att hjälpa våra kunder att reducera kostnader för att sända och ta emot affärsinformation. Vi har idag egna utvecklade Output Management produkter för alla ERP-system på marknaden och arbetar med allt ifrån färdiga system, skräddarsydda lösningar till molnbaserade tjänster. Vårt utvecklingsteam är idag lokaliserade i Göteborg och på Sri Lanka.

Vi är direktservice partner till Infor på Movex/M3 Output Management inom Europa och har kunder över hela världen, vilket medför att resor i tjänsten förekommer.

Beskrivning

Som konsult hos oss kommer du att arbeta med våra egna och våra partners produkter och tjänster inom Output och Content Management. Vi tillgodoser våra kunders behov i form av solution design, implementation, integration och effektiviseringar. Du kommer att arbeta med allt från kund- och teknisk support av våra egna/kunders lösningar till projektledning och implementering av densamma.

Vi söker dig som är:

  • analytisk
  • driven
  • ansvarstagande
  • strukturerad
  • tålmodig
  • flexibel
  • social och kommunikativ
  • resultatfokuserad
  • engagerad

Du kommer att ha mycket kundkontakt, hålla presentationer och utbildningar vilket gör att det är viktigt att du känner dig bekväm i sådana situationer. För att trivas hos oss behöver du som person vara nyfiken och villig att lära samt ha en orädd inställning till utmaningar i arbetet. Du behöver också vara komfortabel med att arbeta med många arbetsuppgifter parallellt.

Vi ser våra medarbetare som vår största tillgång och vi arbetar målmedvetet med kompetensutveckling och att skapa en trivsam arbetsmiljö. För oss att det viktigt att alla trivs och har roligt på jobbet!

Huvudkontoret ligger centralt i trevliga, fräscha och rymliga lokaler på Kungstorget 2 i Göteborg (vid Saluhallen). Vi har utöver det lokalkontor i Stockholm, Malmö och Växjö, så du kan själv påverka var du önskar bli placerad.

Meriterande Vi ser gärna att du har jobbat med Output Management lösningar tidigare, Streamserve är ett stort plus. Erfarenhet av Microsoft SQL, IIS, XML och kompetens inom Infors ERP system, primärt Movex/M3.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Arbetstid/Varaktighet  Tillsvidare/Heltid/Deltid

Placering Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö

Lön  Fast lön  Kontaktpersoner  Katarina Bryngelson, 031-60 62 84 katarina.bryngelson@accure.se Consulting Manager

Arbetsgivare  Accure AB Kungstorget 2 41117 Göteborg Tel: 031-60 62 90

E-post: info@accure.se